zaterdag 29 juni 2013

Viva La France!

 
Zo zet je alle zeilen bij om op vakantie te gaan.... en zo is het alweer voorbij....
 
Elk jaar hebben wij een vakantie-stop in de zomer van een volle maand. In 2013 was de maand juni de maand van 'het gesloten atelier'. De verfkwasten hebben kunnen drogen, de deksels op de verfblikken moeten we weer proberen open te wrikken en het werkplan-bord is weer toe aan nieuw krijt.
 
We hebben heerlijk kunnen genieten van de Franse Cote d'Azur en zijn gezellige plaatsjes. Met minimaal 27C is het natuurlijk overal goed vertoeven, maar het strand, de mooie camping en de prachtige kust maakten het toch wel extra goed. Uiteraard hebben de de crème-de-la-crème in St. Tropez, Cannes en Monaco ook bezocht en hebben we kwijlend hun bootjes mogen aanschouwen. Nu weten we ook alweer wat we nog niet hebben en waar we nog een spaarrekening voor kunnen openen. ;-)  (het blijft waarschijnlijk alleen bij het openen)
 
Maar toch is het ook wel weer heerlijk om thuis te komen en om alle campingspullen weer even te laten voor wat het is. Eerlijk is eerlijk, je gaat je eigen wasmachine en een vaatwasser toch écht een keer missen.
 
Het schilderen is toch wel een ding wat ik erg mis in deze vakantietijd (ja het zou je hobby toch maar zijn) en ik sta dan ook weer helemaal klaar om alle mooie nieuwe geboortekaartjes te mogen naschilderen. Gelukkig lagen er weer geboortekaartjes tussen de 'vakantiepost' en daar ga ik lekker mee aan de slag.
 
Per 01 juli heb ik nu ook het (luxe) besluit kunnen nemen om fulltime te werken aan Kleine Jij en zo kan ik de levertijd nóg korter houden en is er meer ruimte voor spoedbestellingen. Ook staan er nieuwe producten op de to-do-list en klaar om uitgewerkt te worden.
 
Voor nu is het de beurt aan de rest van Nederland om een heerlijke vakantie te hebben en hopelijk met heel veel zonneschijn! Hopelijk krijgen we hier ook nog een paar mooie zomermaanden.
 
Hartelijke groeten,


 

   
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten